Todays look: PUMPKIN

Hey, this was fun!! Kul att starta veckan med lite Halloween makeup! Helt inne på det nu! Blir alltid så glad av det!
Kollade på ”Beware the Slenderman” igår, det är en dokumentär om 2st 12-åriga flickor som knivhugger sin bästa vän för att Slenderman påståts ha sagt åt dem att göra detta. Om du inte känner igen Slenderman så kolla upp honom! Det kan va ett väldigt bra halloweendräktsförslag om inte annat. Kanske jag själv skulle prova mig på förresten! Yeah!!

Grimas paletten har gått varm och på detta a whole lot if glitter liksom! Allting i svart och orangea färger! Vad annars till en good old hedlig pumpa! 🎃🎃🎃🎃

Författare: EmelieLundberg

Hemort: Karlskoga Ålder: 33 år UTBILDNING Textilhögskolan: -Design management -Designhistoria -Materiallära textil Malmö Tillskärarakademi: -Mönsterkonstruktion -Modeskiss&Produktion Karlskoga folkhögskola: -Textilår -Bild Gymnasium: Konst & form YRKESERFARENHET Söta Kringlans Café -Konditor 12 år KOMMANDE UTBILDNING: Makeupstudion Education -Fashion & Beauty