Todays look: SCARECROW

Ännu mer halloween looks!! Love it!

Eftersom vi ändå är i läskiga halloween tider så vill jag passa på att göra reklam för nedanstående event! Jag var med och sprang denna löphinderbana i 6,5 km med zombies jagandes efter mig förra året. Det var bland det häftigaste jag gjort. Väldigt bra anordnat och jag är lite ledsen över att jag inte kommer kunna vara med i år, eftersom jag är höggravid. Gå in och anmäl dig på Run for your lives redan idag! Rekommenderas starkt!

Författare: EmelieLundberg

Hemort: Karlskoga Ålder: 33 år UTBILDNING Textilhögskolan: -Design management -Designhistoria -Materiallära textil Malmö Tillskärarakademi: -Mönsterkonstruktion -Modeskiss&Produktion Karlskoga folkhögskola: -Textilår -Bild Gymnasium: Konst & form YRKESERFARENHET Söta Kringlans Café -Konditor 12 år KOMMANDE UTBILDNING: Makeupstudion Education -Fashion & Beauty