Todays look: OUIJA BOARD

Halloween feelings deluxe nu! Tycker alltid det är roligt att se lite spooky ut, vet inte varför men jag blir på någit konstigt sätt glad av det!
Kollade på Leatherface igår förresten, nja får jag säga…långt från klassikern, vill inte spoila för mycket men jag tyckte den sedvanliga tvisten i slutet var lam som tusan. Underkänt om du frågar mig, men som sagt alla klassiska titlar måste man ju ta sig igenom vare sig dem är bra eller inte!

Den här looken är inspirerad av just ett Ouija board, dvs en bräda som man ska kunna tala med andar via. I filmer handlar det nästan uteslutande om onda andar, demoner och ibland till och med självaste djävulen.
Glömde fråga anden när jag själv sminkade mig till ett ouija board men 17 man hinner inte tänka på allt! Haha!

Ljusaste foundation jag hade i botten, vitt puder, fejk blod och allt svart är gjort med min eviga följeslagare Grimaspaletten!

Författare: EmelieLundberg

Hemort: Karlskoga Ålder: 33 år UTBILDNING Textilhögskolan: -Design management -Designhistoria -Materiallära textil Malmö Tillskärarakademi: -Mönsterkonstruktion -Modeskiss&Produktion Karlskoga folkhögskola: -Textilår -Bild Gymnasium: Konst & form YRKESERFARENHET Söta Kringlans Café -Konditor 12 år KOMMANDE UTBILDNING: Makeupstudion Education -Fashion & Beauty