Todays look: VIVA LA AUTUMN

Har varit nere i en inspirationssvacka, dessutom jobbat i några veckor och samtidigt är höggravid!! Haha, jo just ja! Jag har ju varit smårisig också ett tag nu. Hoppas det blir bättre snart, jag vill vara 100% till förlossningen! Jäklar vad nyfiken jag är på den där lille ungen! 😂😂😂

Dagens look e lite höstinspirerad. Känns alltid så mysigt med hösten och jag älskar ju lite ”murrigare” färger, brun-rött, grått, svart, aubergine osv.
Läppstiftet är från Viva la Diva och passade som handen i handsken med min nya tunika. Foundation och mascara från Max Factor, allt annat har jag gjort med Infinity paletten från LH Cosmetics, i stort sett den enda palett jag använder på mig själv privat just nu. Den är så pass multifunktionell och är en stark rekommendation! Ska köpa den till mamsen hade jag tänkt,hon har tjatat om en palett så länge nu.

Författare: EmelieLundberg

Hemort: Karlskoga Ålder: 33 år UTBILDNING Textilhögskolan: -Design management -Designhistoria -Materiallära textil Malmö Tillskärarakademi: -Mönsterkonstruktion -Modeskiss&Produktion Karlskoga folkhögskola: -Textilår -Bild Gymnasium: Konst & form YRKESERFARENHET Söta Kringlans Café -Konditor 12 år KOMMANDE UTBILDNING: Makeupstudion Education -Fashion & Beauty