Todays look: ELECTRIC MONDAY

Känner mig elektiskt! Haha! Kraftfull som en blixt! Hoppas jag kan fortsätta att känna mig så ett tag! Det är bästa känslan ju.

Looken är något som jag velat göra superlänge men det har liksom inte blivit av, av någon anledning. Egentligen är det bara en foundation, i det här fallet Isadora cover foundation som jag lagt som bas och sedan duttat svart vattenfärg, Grimas paletten, med en svamp tvärs över ansiktet. Sedan gjorde jag blixtarna även det med vit vattenfärg. Läpparna gjorde jag med Färg.collections blåa creative color. Pricken över i:t -en blå peruk! Voila! Enjoy people!

Författare: EmelieLundberg

Hemort: Karlskoga Ålder: 33 år UTBILDNING Textilhögskolan: -Design management -Designhistoria -Materiallära textil Malmö Tillskärarakademi: -Mönsterkonstruktion -Modeskiss&Produktion Karlskoga folkhögskola: -Textilår -Bild Gymnasium: Konst & form YRKESERFARENHET Söta Kringlans Café -Konditor 12 år KOMMANDE UTBILDNING: Makeupstudion Education -Fashion & Beauty