PROFESSIONELLT DIPLOMERAD MAKEUP ARTIST

Det är så gött, på ren Värmländska!! Jag har fått Professionellt diplom. Jag fattar det fortfarande inte! Jag är så glad !! Tårarna sprutade i förmiddags på Makeupstudion, och Erika, min fantastiska lärare som jag haft började gråta när jag började gråta när hon berättade att jag klarat provet…och sen var inte Pumlan, som satt modell åt mig, inte sen att hänga på tjutkalaset! Så söta! Jag är så glad att jag har människor som tror på mig och ställer upp! Det har varit en fantastisk resa under tiden med Makeupstudion, blod, svett och tårar, men även skratt, glädje och vänner för livet! När jag tänker tillbaka på det och vart jag var när jag började är jag oerhört stolt och det har varit sååå värt det i slutändan!
Jag var verkligen oerhört osäker och hade dålig självkänsla, men växte mer och mer och nu känner jag mig så mycket starkare än förut! Jag har lyckats uppnå att bli professionell makeup artist och samtidigt under denna tid lyckats bli gravid efter en lång och tuff väg.
Jag kan inte be om mer, faktiskt! Jag är så tacksam och så himla glad, två drömmar jag haft. Fantastiskt egentligen! Dessutom vann jag ett träningskort den här veckan! Kan inte minnas att jag typ vunnit något större mer än 30 kronor på Triss en gång. Efter regn kommer solsken och nu är det så skönt att få värma sig i solen efter några riktigt regnruskiga år.

Pumlan fick en ganska klassiskt look. Eyeliner med vinge, röda läppar, grå globskugga, och skimrig highlight. Lite Marilyn Monroe style typ. Jag blev inte helt nöjd, battlades med tiden och läpparna fick verkligen ta största smällen. Konturen blev inte perfekt, jag hade velat mörka ner eyelinern mer och sen råkade jag dutta till stackars Pumlan i ögat med mascaraborsten så det blev mascara utsmetat under ögat. Men det räddades som tur var upp! Däremot var jag nöjd med utformningen på eyelinern, contouringen, färgerna, rougen, brynen och det faktum att jag inte sov en blund natten innan, var sååå grymt nervös och ändå lyckades behärska mig. Ibland får man superkrafter, det är skönt!

Ja, det här kommer ta en stund att smälta. Sooo god damn happy!

Författare: EmelieLundberg

Hemort: Karlskoga Ålder: 33 år UTBILDNING Textilhögskolan: -Design management -Designhistoria -Materiallära textil Malmö Tillskärarakademi: -Mönsterkonstruktion -Modeskiss&Produktion Karlskoga folkhögskola: -Textilår -Bild Gymnasium: Konst & form YRKESERFARENHET Söta Kringlans Café -Konditor 12 år KOMMANDE UTBILDNING: Makeupstudion Education -Fashion & Beauty