Modell

Igår hade jag en helmysig dag tillsammans med Emily! Vi lunchade på bästa kinastället i stan och sen följde hon med och ställde upp på lite sminkmodellande! Första gången faktiskt, jättekonstigt att det inte blivit av först förrän nu!

Hon fick en brun, kopparaktig globskugga från Morphe brushes, highlight från The Balm, shading, puder, bas, ögonbryn och eyeliner från Färg.collection! Sen satt jag dit en halv lösfransrad, hon har redan fantastiska ögonfransar men som bekant kan man ju alltid fräsa till det lite ytterligare! 🙂 Synd att det bara var torsdag man hade ju velat ta med henne ut och visa upp henne! 🙂 Vi svettades bort det på lite Zumba senare på eftermiddagen.

Hon är ju en naturlig skönhet helt igenom och sånt underlättar ju alltid mitt jobb, men i full ”mundering” blev hon ju verkligen fearless beautiful!
Som tur var fick jag knäppa lite snygga bilder på henne, kändes som det var precis vad en stressad småbarnsmamma kunde behöva! Lite glam och få bli ompysslad!

Författare: EmelieLundberg

Hemort: Karlskoga Ålder: 33 år UTBILDNING Textilhögskolan: -Design management -Designhistoria -Materiallära textil Malmö Tillskärarakademi: -Mönsterkonstruktion -Modeskiss&Produktion Karlskoga folkhögskola: -Textilår -Bild Gymnasium: Konst & form YRKESERFARENHET Söta Kringlans Café -Konditor 12 år KOMMANDE UTBILDNING: Makeupstudion Education -Fashion & Beauty